Πήδηξε σε χαράδρα 200 μέτρων ο «βιαστής του Κάβου» όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί

φωτογραφία: corfutvnews.gr

«Βιαστής του Κάβου»: Επιχείριση απεγκλωβισμού είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Λευκίμμης, καθώς ο «δράκος» βρίσκεται σε χαράδρα 200 μέτρων.

Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες περαστικός τον αναγνώρισε, ειδοποίησε την αστυνομία και στην προσπάθεια του να ξεφύγει έπεσε μέσα και η πυροσβεστική έχει αναλάβει τον απεγκλωβισμό του.

Η πυροσβεστική έχει αναλάβει τον απεγκλωβισμό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 47χρονος παραμένει ζωντανός.

Βιαστής του Κάβου, χαράδρα

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ' εξακολούθηση.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε σε ορεινούς όγκους του νησιού και μόλις είδε τους αστυνομικούς, άρχισε να τρέχει για να τους ξεφύγει και έπεσε σε χαράδρα.

Βρίσκεται εγκλωβισμένος στη χαράδρα με σπασμένα χέρια και πόδια και η πυροσβεστική προσπαθεί να τον απεγκλωβίσει.


via Ειδησεις https://ift.tt/36n3aWu 
Νεότερη Παλαιότερη