ΕΡΤ2 – «Οριάν Εξπρές, αγάπη μου»

ΕΡΤ2 – «Οριάν Εξπρές, αγάπη μου»

Τη Βιέννη επισκεπτόμαστε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Οριάν Εξπρές, αγάπη μου» (Orient Express, My Love), παραγωγής Καναδά 2012, που μεταδίδεται σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση η ΕΡΤ2 τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, στις 16:00.

Σειρά ντοκιμαντέρ 13 επεισοδίων, παραγωγής Καναδά 2012.

Είναι περιπετειώδεις, περίεργοι, ανοιχτοί και παθιασμένοι!

Έχοντας ήδη επιβιβαστεί στον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο για να διασχίσουν τη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, τη Ρωσία, η Μαντλέν Αρκάντ και ο Ολιβιέ Πικάρ ξεκινούν τώρα μια νέα περιπέτεια: θα ακολουθήσουν το δρόμο από το Παρίσι προς την Κωνσταντινούπολη, στα «βήματα» του περίφημου Οριάν Εξπρές!

Ο μυθικός σιδηρόδρομος Οριάν Εξπρές, ξεκινά από το Παρίσι και διασχίζει πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Παρίσι, Στρασβούργο, Μόναχο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και Βάρνα για να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει και μια δεύτερη διαδρομή που συνδέει την τουρκική πρωτεύουσα με το σημείο αναχώρησης, το Παρίσι διασχίζοντας τη Σόφια, το Βελιγράδι, την Αθήνα, τη Βενετία, τη Λοζάνη, το Καλέ και το Λονδίνο.

Η Μαντλέν και ο Ολιβιέ μάς καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους και να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, άγχος και τεράστια χαρά. Κυρίως να μοιραστούμε την καθημερινή τους πορεία, μια διαδρομή γεμάτη άγνωστες εκπλήξεις!

Επεισόδιο 3o: «Ανάμεσα στον Μπετόβεν και τον Δράκουλα»

Βιέννη, η παγκόσμια πρωτεύουσα της μουσικής!

Η Μαντλέν Αρκάντ και ο Ολιβιέ Πικάρ αναζητούν τους τάφους του Μπετόβεν, του Μπραμς και του Σούμπερτ στο νεκροταφείο του Zentralfriedhof.

Επιπλέον, οι εξερευνητές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους βρικόλακες από το θεατρικό έργο «Tanz Der Vampire».

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2YN6usd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη