«Γκλεν Γκουλντ – Μια μουσική ιδιοφυία» στην ΕΡΤ3

«Γκλεν Γκουλντ – Μια μουσική ιδιοφυία» στην ΕΡΤ3

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ «Γκλεν Γκουλντ – Μια μουσική ιδιοφυία» (Genius Within: The Inner Life of Glenn Gould), παραγωγής 2009, μεταδίδει η ΕΡΤ3, την Κυριακή 10 Μαΐου 2020, στις 20:30.

Το ντοκιμαντέρ ερευνά πίσω από τους μύθους της μεγάλης προσωπικότητας του Γκλεν Γκουλντ, του φημισμένου για τις εκκεντρικότητές του, μουσικού, που γοήτευσε με το ταλέντο του ολόκληρο τον κόσμο. Η μουσική του, τα ημερολόγιά του, η προσωπική του αλληλογραφία και οι συνεντεύξεις που έδωσε, οι φιλικές και ερωτικές του σχέσεις, άνθρωποι που δεν έχουν μιλήσει ποτέ ξανά στην κάμερα για τον μεγάλο μουσικό.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει έναν βασανισμένο, αλλά με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, άνθρωπο, που έβλεπε τον κόσμο με μια δική του ματιά και εκφραζόταν, μέσα από τη μουσική του.

Σκηνοθεσία: Michèle Hozer, Peter Raymont

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3cf8hKm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη