Κορονοϊός - Γερμανία: Πάνω από 6.500 θύματα

photo: EPA

Ξεπερνούν τις 6.500 τα θύματα του κορονοϊού στη Γερμανία.

Αναλυτικά, άλλοι 74 θάνατοι από τον κορονοϊό καταγράφηκαν στη Γερμανία το προηγούμενο εικοσιτετράωρο στη Γερμανία, με τον απολογισμό να φθάνει έτσι τα 6.649 νεκρά άτομα, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο ημερήσιος απολογισμός καταγράφει μείωση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα: οι θάνατοι που ανακοινώθηκαν ανέρχονταν σε 94 χθες Σάββατο και σε 193 προχθές Παρασκευή.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη χώρα αυξήθηκαν κατά 793 σε 162.496, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Ο αριθμός τους είναι επίσης χαμηλότερος από αυτόν της προηγουμένης (945) και υποδιπλάσιος από αυτόν της Παρασκευής (1.639).

Κορονοϊός - ΗΠΑ: Η χώρα που καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών

Οι ΗΠΑ αποτελούν τη χώρα που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών από τον κορονοϊό.

Η πανδημία του κορονοϊού στοίχισε τη ζωή σε ακόμη 1.453 ανθρώπους στις ΗΠΑ το προηγούμενο 24ωρο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε και δημοσιοποίησε το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, κάτι που σημαίνει ότι ο απολογισμός στη χώρα ξεπέρασε τους 66.000 νεκρούς.

Συνολικά το πανεπιστήμιο είχε καταγράφει πάνω από 1,1 εκατ. κρούσματα μόλυνσης και 66.224 θανάτους, απολογισμό αυξημένο κατά 2% σε σύγκριση με αυτόν που δημοσιοποίησε προχθές Παρασκευή. Οι ημερήσιοι απολογισμοί των θυμάτων της πανδημίας στις ΗΠΑ δεν έχουν πέσει κάτω από τους 1.000 νεκρούς κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Από τα μέσα του Απριλίου, η χώρα παραμένει σε ένα επίπεδο απ' όπου δυσκολεύεται να κατέβει.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα ανοικτά καταστήματα από αύριο Δευτέρα - Τι ισχύει για τη μάσκα

Κορονοϊός: Περισσότεροι από 240.000 νεκροί σε όλο τον κόσμο



via Ειδησεις https://ift.tt/2yctTsg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη