Η εξομολόγηση της Βίσση για τη διαφωνία με τον Καρβέλα

photo: Eurokinissi

Στην εκπομπή που παρουσιάσε χθες η Άννα Βίσση στο Mega αναφέρθηκε και σε μια μεγάλη διαφωνία που είχε με τον Νίκο Καρβέλα.

Η διαφωνία Βίσση - Καρβέλα ήρθε όταν έγραφαν το τραγούδι «Δώδεκα» το οποίο αργότερα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η εκπομπή βγήκε από το στούντιο που έγινε η ηχογράφηση του συγκεκριμένου τραγουδιού και όπως ανέφερε η Άννα Βίσση «Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε "δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;" και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε. Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», είπε η Άννα Βίσση.

Βίσση - Καρβέλας σε κοινή τους εμφάνιση



via Ειδησεις https://ift.tt/2xs4zhr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη