Άρση μέτρων: Συνωστισμός και κυκλοφοριακό χάος στο Τατόι - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Πλήθος κόσμου εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρινή Κυριακή και βγήκε στους δρόμους για να απολαύσει τον ήλιο, αφού έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν το Τατόι για τη βόλτα τους με αποτέλεσμα να προκληθεί στην περιοχή κυκλοφοριακό κομφούζιο και συνωστισμός.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/35PAHrO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.