«Συνοικία ασμάτων», με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Σιδερή Πρίντεζη, στο Δεύτερο Πρόγραμμα

«Συνοικία ασμάτων», με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Σιδερή Πρίντεζη, στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Η νέα ραδιοφωνική εκπομπή «Συνοικία ασμάτων», με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Σιδερή Πρίντεζη, αρχίζει την πορεία της στα ερτζιανά τη Δευτέρα 11 Μαΐου, και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 11 το βράδυ, από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα παρουσιάζει στους ακροατές την ενασχόλησή του με το ελληνικό τραγούδι, το ρεμπέτικο και το λαϊκό κυρίως, παρέα με τον ραδιοφωνικό γείτονα στο Δεύτερο Πρόγραμμα, Σιδερή Πρίντεζη.

Αγαπημένοι δημιουργοί και φωνές, γνωστά και άγνωστα τραγούδια, παλιότερα και μεταγενέστερα, προσωπικές αναμνήσεις και συνειρμικές διαδρομές, που μερικές φορές θα οδηγούν σε απρόσμενες μουσικές επιλογές, αλλά και εκπλήξεις, θα συνθέτουν κάθε φορά μία διαφορετική βόλτα στους δρόμους αυτής της φανταστικής μουσικής συνοικίας, που, όμως, κάπου μπορεί να υπήρξε στο παρελθόν.

 

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και κάθε Δευτέρα, στις 23:00

«Συνοικία ασμάτων»

Με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Σιδερή Πρίντεζη

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35JP1Ci
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη