Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ολυμπιακός

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την επιστροφή του στην... κανονικότητα. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν σήμερα από τα απαραίτητα τεστ, τηρώντας τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και πλέον από αύριο (5/5) επιστρέφουν στις προπονήσεις σε γκρουπ και σε διαφορετικές ώρες.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Όπως έκανε από την πρώτη μέρα, ο Ολυμπιακός σεβόμενος τις οδηγίες και τις αποφάσεις είναι έτοιμος για τη σταδιακή επάνοδο στη νέα κανονικότητα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00)».



via Press24.gr https://ift.tt/35w0Zzn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη