Μαρτίνς: Γι’ αυτό ανανέωσα με τον Ολυμπιακό

Η είδηση της ανανέωσης του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα πρώτο θέμα, αλλά και στην Πορτογαλία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην «A' Bola» για την επέκταση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους έως και το 2022.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης του Μαρτίνς:

Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει κανείς τι πρόκειται να γίνει, ποιος ήταν ο λόγος που σας έκανε να ανανεώσετε με τον Ολυμπιακό; «Ήταν πολλοί οι λόγοι. Όλα ξεκίνησαν από το 2018 και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε ολοκληρωτικές αλλαγές. Τις κάναμε, όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Όμως, το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται. Είναι όλα τέλεια, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω».

Ήρθατε εύκολα σε συμφωνία; «Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Όλα είχαν γίνει από τον Απρίλιο. Απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».

Κάνετε προπονήσεις με μάσκες; «Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή».

via Press24.gr https://ift.tt/3dvqwLQ

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.