Ο Χρήστος Λούλης για την απόσυρση του σποτ: Δεν το βρήκα σεξιστικό, είναι χαζομάρα όλο αυτό - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θεώρησε σεξιστικό το σποτ της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο πρωταγωνίστησε και το οποίο τελικά αποσύρθηκε, επεσήμανε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης μιλώντας στην ΕΡΤ. Όπως σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός: "Είμαι αρκετά ευαίσθητος σ' αυτά τα θέματα, ούτε κι όταν διάβασα το σενάριο ούτε κι όταν είδα το σποτ είδα ότι αναφέρεται στο γυναικείο φύλο γενικώς. Μιλάμε για ένα υποθετικό σενάριο όπου ένας τύπος μιλά με μια φίλη και του λέει εκείνη να πάνε στην πλατεία. Εκείνος διαφωνεί και της λέει "όχι". Το ότι αυτή είναι γυναίκα, η φίλη του δηλαδή, δεν σημαίνει ότι μιλά για όλες τις γυναίκες. Εν πάση περιπτώσει, δεν το θεωρώ σεξιστικό, θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα. Όμως, παρ' όλα αυτά, θέλω να πω ότι τα σποτ αυτά έχουν σκοπό να περάσουν ένα μήνυμα. Από τη στιγμή που άλλο μήνυμα περνά και όχι το επιδιωκόμενο, καλό είναι που κατέβηκε τελικά", υπογράμμισε ο Χρήστος Λούλης, που διευκρίνισε ακόμη:

"Περίμενα αντιδράσεις με την έννοια ότι υπάρχει μία περίεργη αντιστασιακή τάση στην κοινωνία, λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από τον Σόρος και τους Μασόνους τελικά".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ



via Press24.gr https://ift.tt/3dwe9yZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη