Λάρισα: Σοβαρή περιπέτεια υγείας για άντρα λόγω δαγκώματος από οχιά

Λάρισα: Σοβαρή περιπέτεια υγείας για άντρα λόγω δαγκώματος από οχιά

Όλο και πληθαίνουν αυτό το διάστημα οι εμφανίσεις φιδιών ακόμη και μέσα στη Λάρισα, αλλά κυρίως στις συνοικίες. Οι καιρικές συνθήκες με την έντονη ζέστη των προηγούμενων ημερών φαίνεται πως βοήθησαν σε αυτό.

Εκεί που χρειάζεται  ιδιαίτερη προσοχή είναι στα περίχωρα και ειδικότερα στα χωράφια, όπου το φαινόμενο είναι πιο συχνό και ένα τσίμπημα ή δάγκωμα φιδιού μπορεί να προκαλέσει μεγάλες και σε πολλές περιπτώσεις ανεπανόρθωτες ζημιές.

Πριν μερικές ημέρες αναρτήθηκε βίντεο από κάτοικο των Γόννων του δήμου Τεμπών, του οποίου ο πατέρας δέχτηκε δάγκωμα οχιάς με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες, περνώντας μια απίστευτη περιπέτεια υγείας.

Ο γιος του, ανάρτησε το εν λόγω βίντεο, θέλοντας να ευχαριστήσει για την βοήθειά τους στο να αναρρώσει ο πατέρας του, τόσο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γόννων, αλλά και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΛ.

Πηγή: onlarissa.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2WTlyD0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη