Περισσότεροι επιβάτες ανά αυτοκίνητο από αύριο Δευτέρα! - Τι ισχύει για τα ταξί

photo: Eurokinissi

Αλλαγές αρχίζουν από αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου, στη μετακίνηση των πολιτών με ΙΧ, καθώς θα επιτρέπονται περισσότεροι επιβάτες ανά αυτοκίνητο, ενώ θα είναι χρήσιμο όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν να γνωρίζουν τι ισχύει και για τα ταξί.

Όσον αφορά στη μετακίνηση με αυτοκίνητο, υπενθυμίζεται όστι συνίστασται να χρησιμοποιούμε ιδιωτικά μέσα - ΙΧ - όπου είναι εφικτό, ενώ δε θα υπάρχει δακτύλιος. Επιπλέον, επιτρέπονται δύο επιβάτες σε κάθε όχημα (πέραν του οδηγού), από έναν επιβάτη που ισχύει μέχρι σήμερα.

Σχετικά με τα ταξί, συνεχίζεται το μέτρο μεταφοράς ενός επιβάτη, με τις γνωστές εξαιρέσεις μεταφοράς γονέα με ανήλικα τέκνα ή συνοδείας ατόμου για ιατρικούς λόγους. Τονίζεται πως η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη. Νέοι κανόνες ισχύουν όμως και για όσους μετακινηθούν με ΜΜΜ.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα ανοικτά καταστήματα από αύριο Δευτέρα - Τι ισχύει για τη μάσκα

Κορονοϊός Ελλάδα: Γιατί είναι κρίσιμες οι επόμενες 15 μέρες

Κορονοϊός: Περισσότεροι από 240.000 νεκροί σε όλο τον κόσμο



via Ειδησεις https://ift.tt/2SpFeMn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη