Χρηστίδης: Τα σενάρια εκλογών πηγάζουν από το Μέγαρο Μαξίμου

Κριτική στην κυβερνώσα παράταξη ασκεί ο Παύλος Χρηστίδης με αφορμή τα σενάρια που διακινούνται το τελευταίο διάστημα για πρόωρη προσφυγή στην κάλπη, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

«Τα σενάρια των εκλογών πηγάζουν από το Μέγαρο Μαξίμου. Αν η ΝΔ έχει πάρει απόφαση ότι, με τον κόσμο να φορά μάσκες και γάντια και με αντισηπτικά στα παραβάν, πρέπει να πάει σε εκλογές επειδή με αυτές τις συνθήκες ενισχύεται η λογοδοσία και η δημοκρατία, θα κριθεί από αυτή της την αντίληψη. Αν λοιπόν, τις προκαλέσουν, θα μείνουν στην ιστορία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στο Ρ/Φ ALPHA.

Για την επαναλειτουργία των σχολείων ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση αυτό το οποίο οφείλει να κάνει είναι να δώσει στις σχολικές επιτροπές όλης της χώρας, τις δυνατότητες να προστατεύσουν τα παιδιά σύμφωνα με τις συγκεκριμένες οδηγίες των ειδικών. Πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής η υπερπροσπάθεια η οποία γίνεται έχει να κάνει μόνο με τους πόρους, τους οποίους διαθέτει η ίδια η αυτοδιοίκηση».

Για τη χρήση καμερών για τη μετάδοση των μαθημάτων ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι δεν είναι κατά τη διάρκεια του μαθήματος χρήσιμες, κι εξήγησε γιατί δεν ψήφισε το Κίνημα Αλλαγής τη σχετική τροπολογία.

«Όλοι πιστεύουμε στην τεχνολογική εξέλιξη και στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση και σε αυτό το πλαίσιο πρέπει και η Ευρώπη και ο κόσμος να κινηθούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα καταστρέψουμε και την παιδαγωγική διαδικασία, σε κανονικές συνθήκες, η οποία πρέπει να γίνεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αναπτύξει τη σχέση ο δάσκαλος με το μαθητή και τι σημαίνει αυτό. Επομένως, οι κάμερες κατά τη διάρκεια του μαθήματος, δεν είναι χρήσιμες. Διαφωνούμε, γι' αυτό και δεν ψηφίσαμε την τροπολογία της κ. Κεραμέως», είπε ο κ. Χρηστίδης.



via Press24.gr https://ift.tt/3bkcP0R
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη