Άρση μέτρων: Καρφίτσα δεν πέφτει στη Μαρίνα Ζέας - Μποτιλιάρισμα και συνωστισμός - ΦΩΤΟ αναγνώστη - Καλύτερη Λαμία

Άρση μέτρων: Καρφίτσα δεν πέφτει στη Μαρίνα Ζέας - Μποτιλιάρισμα και συνωστισμός - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Συνωστισμός επικράτησε και στη Μαρίνα Ζέας αφού οι πολίτες εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο σαββατοκύριακο κατά το οποίο έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα και απόλαυσαν έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα αλλά και τον καλοκαιρινό καιρό. Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr καταγράφεται πλήθος κόσμου στο Πασαλιμάνι αλλά και κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Μαρίνα.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/2zoFzbo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.