Τα Drive in είναι εδώ: Tα σινεμά που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα

Τα Drive in είναι εδώ: Tα σινεμά που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα

Έρχονται ξανά τα Drive-In στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού. Όταν ανοίξουν τα θερινά σινεμά, την 1η μέρα του Ιουνίου, θα αρχίσουν να λειτουργούν και τα πρώτα εναλλακτικά σινεμά, όπου μπορεί κανείς να παρακολουθείς την ταινία, ασφαλής, μέσα από το αυτοκινητό σου. Ποια είναι τα drive-in που θα ανοίξουν τον Ιούνιο στην Αθήνα.

«Άθενς Ντράιβ-Ιν»

Το «Άθενς Ντράιβ-Ιν», είναι το πρώτο εναλλακτικό σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει στην ελληνική πρωτεύουσα το καλοκαίρι, μαζί με τα θερινά σινεμά, την 1η μέρα του Ιουνίου. Δεν υπάρχουν ακόμα περαιτέρω πληροφορίες για την οργάνωση, αλλά αναμένουμε καρτερικά για την ανακοίνωση του προγράμματος.

Θερινό Ντράιβ- Ιν Φεστιβάλ Γλυφάδας

Επόμενο σινεμά drive-in που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει, και μάλιστα θα δημιουργήσει και δικό του φεστιβάλ με ταινίες, είναι το Θερινό Ντράιβ Ιν στην Γλυφάδα. Θα λειτουργεί στο Γκολφ Γλυφάδας, με δωρεάν είσοδο, ενώ αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου. Επίσης, θα προβάλλει τόσο κινηματογραφικές ταινίες, όσο και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Ντράιβ- Ιν στο Χαϊδάρι

Ένα ακόμη drive-in σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει το καλοκαίρι, θα βρίσκεται στο Χαϊδάρι. Το συγκεκριμένο, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου, ώρα 21:00, με την ταινία «Μαύρος Πάνθηρας» (Black Panther). Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Marvel, που μάλιστα κέρδισε 3 Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Το drive-in Χαϊδαρίου, θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για όλους, τόσο για τους δημότες όσο και για κάθε πολίτη.

4o En Lefko Drive-In Cinema

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, βραδιά με Drive-In σινεμά, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον λόφο του Λυκαβηττού. Θα προβάλλει την θρυλική γαλλική κωμωδία «Για όλα φταίει το γκαζόν» και για να την δεις, πρέπει να στείλεις μήνυμα στο κινητό. Μάθετε περισσότερα, εδώ.


Ειδησεις https://ift.tt/2M6eX22
Νεότερη Παλαιότερη