Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η λεπτομέρεια που "πρόδωσε" την αποχώρησή της από το GNTM

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και συγκεκριμένα την παραμονή της ή μη στην κριτική επιτροπή του GNTM. Ιδίως μετά την αποχώρηση της μάνατζερ της και στενής συνεργάτιδάς της, Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι μόδας του Star είχε αρχίσει να συζητιέται και η δική της μετακίνηση. Μάλιστα κάποια στιγμή είχε γραφτεί ότι θα την ακολουθούσε στο My Style Rocks. Η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξή της πριν από μερικές μέρες, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ηλιάνα θα είναι στο GNTM 3, είχε απαντήσει: "Δεν το ξέρουμε ακόμα. Νομίζω όμως, ότι γενικά το κανάλι δεν ξέρει ακριβώς πως θα προχωρήσει λόγω της κατάστασης".

"Εγώ θέλω πάρα πολύ η Ηλιάνα να είναι στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι ακόμη κι αν τελικά δεν είναι, θα είναι για καλό. Ξέρεις, η δουλειά μου είναι να βρίσκω επιλογές και λύσεις για ό,τι προκύπτει. Έχω γεννηθεί για να βρίσκω λύσεις και για εμένα και για τους άλλους. Οπότε, δεν ανησυχώ για την Ηλιάνα" είχε δηλώσει η μάνατζερ και καλή φίλη της.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως, όμως όλα δείχνουν ότι η πανέμορφη Ηλιάνα δεν θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στον νέο κύκλο του GNTM. Ίσως λοιπόν δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαία μια αλλαγή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πληροφορίες του προφίλ της μέχρι πρότινος ανέφερε πως είναι κριτής του GNTM κάτι που πλέον έχει αφαιρέσει, δηλώνοντας μόνο την ταυτότητά της ως μοντέλο. Επιβεβαίωσε έτσι εμμέσως την αποχώρησή της ; Ο χρόνος θα δείξει...



via Press24.gr https://ift.tt/2WFwgfl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη