Ατρόμητος - Λαμία 1-1


Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στην διαδικασία των play out, Ατρόμητος και Λαμία έπαιξαν ελεύθερα στο Περιστέρι με το 1-1 να είναι η... σφραγίδα των προσπαθειών όλων. Ο Αντέντζο άνοιξε το σκορ, ο Γκάλο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους! 

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και χαμηλό ρυθμό, Ατρόμητος και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με τους Αντέτζο, Γκάλο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Έτσι έπαιξαν

Ο Σάββας Παντελίδης, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μανδάς ήταν στο τέρμα, με τους Γκάλο, Κιβρακίδη δεξιά κι αριστερά στην άμυνα, ενώ στόπερ ήταν ο Ρισβάνης με τον Γούτα. Μπουσουλάτζιτς και Χαρίσης ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Ντε Πο αριστερά, τον Νταβιώτη δεξιά και τον Ανδρούτσο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μανούσο.

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος, κατέβασε την ομάδα του με τον Κάχριμαν στο τέρμα και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σκόνδρα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Νιάσε και Μπεχαράνο, αριστερό εξτρέμ ήταν ο Καραμάνος, δεξί ο Ρόμανιτς και ο Βιγιάλμπα σε ρόλο δεκαριού. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Σασί.

Απολύτως τίποτα για 43 λεπτά!

Το παιχνίδι στο Περιστέρι είχε αρκετά χαμηλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως δεν έχουν βρει τα πατήματά τους μετά την μεγάλη διακοπή λόγω κορονοϊού. Πόσο μάλλον ο Ατρόμητος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε την περασμένη εβδομάδα και παρ' όλα αυτά μπήκε καλύτερα από την Λαμία, χωρίς όμως να καταφέρει την υπεροχή που είχε στα πρώτα λεπτά να την μετατρέψει σε ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Κάπως έτσι το παιχνίδι προχώρησε χωρίς φάσεις με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου. Από το 20λεπτο κι έπειτα η Λαμία πήρε χώρο στο γήπεδο και προσπάθησε με την σειρά της να δημιουργήσει στην εστία του Μανδά, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το 43'...

Προβάδισμα με τον Αντέτζο, ισοφάριση σε... νεκρό χρόνο με φαουλάρα του Γκάλο
Αν και φαινόταν πως το 0-0 θα είναι το σκορ του πρώτου μέρους, τελικά και οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν δίχτυα! Πρώτα η Λαμία, που εκμεταλλεύτηκε το ένα από τα τρία διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε σε μία φάση και σκόραρε με τον Αντέτζο στο 43'. Ο Βιγιάλμπα εκτέλεσε, η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Σασί, αυτός γύρισε στο στόπερ της ομάδας του με προβολή έκανε το 0-1.

Το γκολ αυτό όμως δεν ήταν τελικά αρκετό για να στείλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια. Αυτό γιατί, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κιβρακίδης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Γκάλο ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάχριμαν σχεδόν... παράλληλα με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσση για το πρώτο ημίχρονο.

Το δοκάρι στέρησε τη νίκη από τον Ατρόμητο!

Όπως το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο στο Περιστέρι είχε χαμηλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Οι Περιστεριώτες, στα τελευταία λεπτά ανέβασαν στροφές κι απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων.

Κορυφαία φάση στο δεύτερο μέρος, αυτή του 84ου λεπτού, όταν μετά από σέντρα του Γκάλο, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν. Από εκεί και πέρα και παρά την πίεση των Περιστεριωτών στις καθυστερήσεις, το 1-1 δεν άλλαξε, με τον Ατρόμητο να μπαίνει με το... αριστερό στα play out και την Λαμία να φεύγει από το Περιστέρι με την ισοπαλία μία εβδομάδα μετά τη νίκη της επί του Παναιτωλικού!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Χαρίσης (46' Ούμπιδες), Μπουσουλάτζιτς, Ανδρούτσος (74' Ραμπέλο), Ντε Πο (65' Βέλλιος), Νταβιώτης (46' Ενσικουλού), Μανούσος (87' Γιακουμάκης)

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βύντρα, Νιάσε, Μπεχαράνο (63' Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (63' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (90+3' Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46' Βασιλόγιαννης), Σασί (89' Σάλιακας)

www.gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη