Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα που απήχθη πριν από λίγες μέρες και επέστρεψε τελικά με 30 ευρώ στην τσέπη της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στους γονείς της. 

Αναμένεται εξέταση και από ιατροδικαστή

Με το σταγονόμετρο δίνονται οι πληροφορίες για την υπόθεση της αρπαγής και εξαφάνισης της 10χρονης η οποία εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή μεταφέρθηκε ήδη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της. Επίσης, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Σαστισμένο το κοριτσάκι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνομίλησαν με το 10χρονο κορίτσι διαπίστωσαν πως ήταν κουρασμένο και έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. κατάκοπο και σαστισμένο. Μάλιστα με δυσκολία περιέγραφε τα όσα συνέβησαν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης οπότε χάθηκαν τα ίχνη της ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Πληροφορίες από GRtimes

Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30CPcPd
Νεότερη Παλαιότερη