Πανιώνιος: Ζητάει αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, αν…


Έτοιμος για όλα είναι ο Πανιώνιος, που όπως ανακοίνωσε θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, εφόσον αναβληθεί το Ξάνθη – Παναιτωλικός.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ξεκαθαρίζει πως καταλαβαίνει απόλυτα το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, ωστόσο δημιουργείται ανισότητα στη διαδικασία των πλέι-άουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ θα καταθέσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία, σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη απόφαση της διοργανώτριας για το παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League: Δ.Σ. για κόσμο στα γήπεδα, πέρασε το αίτημα του Ολυμπιακού

Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στον ακριτικό νομό, όμως με ήδη ένα παιχνίδι της Ξάνθης να έχει αναβληθεί (αυτό με τον Ατρόμητο), σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει και με δεύτερη αναμέτρηση, δημιουργούνται αυτομάτως συνθήκες ανισότητας στην διαδικασία των play out.

Σε μια διοργάνωση, όπου τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν είναι δυνατόν, η μια εξ αυτών να δώσει τα παιχνίδια της γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων δύο.

Ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή να διασφαλίσει τους όρους ισονομίας και να προστατεύσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη