Επίθεση στην Καλλιθέα: Συγκλονιστική νέα μαρτυρία : «Ήρθε και ζήτησε βιτριόλι»

Επίθεση στην Καλλιθέα: Συγκλονιστική νέα μαρτυρία : «Ήρθε και ζήτησε βιτριόλι»

Επίθεση με βιτριόλι: Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Νέα μαρτυρία γυναίκας από την Καλλιθέα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια ότι η 35χρονη αγόραση το βιτριόλι από την αγορά της Καλλιθέας. 

Μία άλλη διάσταση στην επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, δίνει η μαρτυρία μίας γυναίκας. Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την 35χρονη κατηφορούμενη, το μεσημέρι της 18ης Μαΐου, δηλαδή δύο ημέρες πριν από την επίθεση, σε ανθοπωλείο- φυτώριο στην Καλλιθέα μία γυναίκα ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος να αγοράσει βιτριόλι.

Στην κατάθεση της η μάρτυρας περιγράφει: "Κατά τη διάρκεια που βρισκόμουν έξω από το κατάστημα και περίμενα να εξυπηρετηθώ ήρθε μια άγνωστη γυναίκα από πίσω μου και ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος να της δώσει βιτριόλι. Τότε γύρισα να την κοιτάξω, καθώς μου έκανε εντύπωση αυτό που ζήτησε και αντίκρισα μια γυναίκα, με ύψος από 1,56 και ηλικίας μεταξύ 30 και 40, αδύνατη, με ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ντυμένη με καθημερινά ρούχα και φορούσε παντελόνι. Άλλα χαρακτηριστικά δεν έχω καταφέρει να συγκρατήσω και δεν γνωρίζω αν πραγματοποίησε τελικά την αγορά".

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η γυναίκα που φέρεται να έκανε τη φρικιαστική πράξη, πήρε άδεια από τη δουλειά της την ημέρα της επίθεσης, στις 20 Μαΐου, ενώ την προηγούμενη ημέρα – που φέρεται να αποπειράθηκε να επιτεθεί στην 34χρονη- είχε καθυστερήσει να πάει στην εργασία της.
Σε κάθε περίπτωση μέχρι τώρα, η 35χροη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της.

Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30KdTJT
Από το Blogger.