Σεραφείμ Δέδες : Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ!!!!

 

Πριν ακριβώς ένα χρόνο ξεκίνησε μία νέα εποχή με προοπτική για το χωριό μας.

Σας παραθέτω την ομιλία μου που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.Μία ομιλία με κατάθεση ψυχής ...
"Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί,
Καταρχήν θέλω να εκφράσω ένα εκ βαθέων ευχαριστώ, σε όλους σας γιατί συμμετείχατε σ'αυτή την εκλογική διαδικασία.
Η συμμετοχή από μόνη της σημαίνει νοιάζομαι...νοιάζομαι για τον τόπο μου,νοιάζομαι για το μέλλον του,νοιάζομαι για να ζήσουν καλύτερα οι επόμενες γενιές.

Η συμμετοχή από μόνη της σημααίνει μοιράζομαι...μοιράζομαι την ανάγκη να βελτιωθούμε,μοιράζομαι τις έννοιες και τις αγωνίες των συνανθρώπων μου,μοιράζομαι την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για το χωριό μας.

Η συμμετοχή τέλος σημαίνει ότι αποφασίζω μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες για το πως,το πότε και με ποιον τρόπο εγώ και όλοι μας θα έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η επιλογή σας να είμαι ο επόμενος πρόεδρος σημαίνει επίσης κάτι πολύ σημαντικό για μένα και τους συνεργάτες μου.Με εμπιστευτήκατε και αυτό πρέπει και δεσμεύομαι να το τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Με ξέρετε και σας ξέρω, αυτό από μόνο του είναι πολύ βαριά ευθύνη.
Μια ευθύνη που αναλαμβάνω με πολύ χαρά, με περίσσια όρεξη και με την πίστη ότι το χωριό μας, ο τόπος που γεννήθηκα,μεγάλωσα, συνειδητά επαναπατρίστικα και ζω δικαιούται και μπορεί να γίνει ότι από μικρό παιδί φάνταζε στα μάτια μου:Το πιο όμορφο χωριό του κόσμου.

Η δουλειά που μας περιμένει είναι πολύ και σκληρή.Οι αλλαγές δεν ξεκινούν από τα μεγάλα και μακρόπνοα αλλά από τα μικρά και καθημερινά.

Καθαριότητα σαν αυτή που ο καθένας μας έχει στο σπίτι του είναι το πρώτο στοίχημα.

Η θάλασσά μας και η παραλία της μία από τις ομορφότερες και καθαρότερες της Αττικοβοιωτίας, ο δεύτερος στόχος.

Η περιφρούρηση και ανάδειξη της φύσης μας που είναι πηγή ζωής και η βάση της επιβίωσης μας επόμενος στόχος.

Όλα αυτά και το σύνολο του προγράμματος μας τα επικοινωνήσαμε και περιγράφονται μέσα στο πρόγραμμά μας.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι όπως έλεγε και ένας σπουδαίος παλαίμαχος προπονητής ο Γιάτσεκ Γκμοχ: δουλειά,δουλειά, δουλειά.

Για τον λόγο αυτό, αν και η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας γίνεται την 1η Σεπτέμβρη, εμείς από χθές σηκώνουμε τα μανίκια και σε αγαστή συνεργασία με την απερχόμενη δημοτική αρχή ξεκινάμε.

Ούτε μία μέρα χαμένη, ούτε μία ευκαιρία χαμένη, ούτε ένας πόρος χαμένος για να δούμε γρήγορα τον τόπο μας και τις ζωές μας καλύτερες για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Σας ευχαριστώ."

Τα σχόλια δικά σας....

Και μία υπόσχεση:
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΩ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3eOtyeD
Από το Blogger.