Πετράκης: «Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρα»


Ο 32χρονος τεχνικός μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας και στην Super League γενικότερα

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας και γενικότερα στην Super League έκανε απόψε ο Γιώργος Πετράκης, στο 0-0 του Πανθεσσαλικού.  «Aν πω ότι δεν είμαι πολύ χαρούμενος θα είναι ψέμα. Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το έκαναν», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά του μετέφεραν πως είναι ο νεότερος τεχνικός στην ιστορία της SL. «Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν τα πράγματα όταν το θες πολύ και δουλεύεις για αυτό».Για τον πατέρα του σχολίασε πως «είμαι πολύ χαρούμενος, ο πατέρας μου ήταν οδηγός όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που έχουμε καταφέρει πατέρας και γιος. Μιλάμε κάθε μέρα και σαν πατέρας με γιο και σαν συνάδελφοι».

Για την ισοπαλία με τον Βόλο είπε ότι «σίγουρα είναι σπουδαίο ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει δύο όψεις στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν οι γραμμές και χάσαμε κάποιες εύκολες πάσες. Όμως στο δεύτερο ισορροπήσαμε. Έχουμε μια δουλεμένη ομάδα και από τον προκάτοχο μου τον κ.Μάντζιο και πρέπει να σημειώσουμε αυτό». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. «Η Λαμία μένει για ακόμα μια χρονιά στην κατηγορία και μπαίνουν οι βάσεις. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θέλουμε και να χάσουμε την συνοχή μας». 

www.gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη