Εξελίξεις στην Ξάνθη μετά το κρούσμα κορωνοϊού - Τότε θα γίνει το ματς με τη Λαμία


Λαμία - Ξάνθη: Αρνητικά ήταν όλα τα νέα τεστ, στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες της αποστολής της Ξάνθης για το ματς με τη Λαμία.

Ο έλεγχος έγινε μετά τον εντοπισμό ενός θετικού κρούσματος την Παρασκευή σε παίκτη της Ξάνθης, εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση με τη Λαμία, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Θα ακουλουθήσουν νέα τεστ την Κυριακή, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, και εάν όλα "κυλήσουν" ομάδα, το αναβληθέν ματς θα οριστεί για τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.



sportdog.gr
Νεότερη Παλαιότερη