Δρομολόγηση σημαντικών έργων για την Εύβοια

Δρομολόγηση σημαντικών έργων για την Π.Ε. Εύβοιας, συνολικού προϋπολογισμού €9.494.400, γίνεται πλέον εφικτή έπειτα από την 6η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020. Μέσα από τα έργα αυτά εξασφαλίζονται:

 Η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας, ύψους €4.700.000, έργο υψηλής συναισθηματικής και πολιτιστικής αξίας για τον τόπο μας.
 Η Β' Φάση Ανάπλασης Παραλίας Νέας Αρτάκης, προϋπολογισμού €1.200.000, που θα αλλάξει οριστικά το παραλιακό πρόσωπο της πόλης.
 Οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης των παιδικών εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας στις Ροβιές, προϋπολογισμού €250.000.
 Η Κρηπίδωση Προσήνεμου Μώλου και η Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου του Αλιευτικού Καταφυγίου Νέων Στύρων , προϋπολογισμού €74.400.
 Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης τεχνικών και λοιπών έργων χειμάρρων και ποταμών, προϋπολογισμού €2.500.000.
 Η διάθεση πόρων σε Δήμους της Π.Ε. Εύβοιας για τον Β' κύκλο Συντήρησης και Βελτίωσης Αγροτικής Οδοποιίας, ύψους €770.000.

Με το πέρας της συνεδρίασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, κ. Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε ότι: "Η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, ήταν ιδιαίτερα παραγωγική για την Π.Ε. Εύβοιας. Συνεχίζουμε με πείσμα και αγάπη για τον τόπο μας, με σημαντικές παρεμβάσεις σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας των συμπολιτών μας, να αλλάξουμε την καρδιά της Ελλάδας»


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2CTJeQ4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη