Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Καρλίτος με Λαμία, προς Ριζούπολη το φιλικό με ΠΑΟΚ


Ετοιμος για την ανεπίσημη πρεμιέρα του στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λαμία είναι ο Καρλίτος, με την αποστολή να βγαίνει το πρωί της ίδιας μέρας. Προς Ριζούπολη το κρας τεστ με τον ΠΑΟΚ.

Πρώτη γεύση από τον Καρλίτος προβλέπεται να πάρουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Σαββατιάτικο φιλικό ματς με τη Λαμία στο Κορωπί (18:30). 

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην προπόνηση της ομάδας το Σάββατο το πρωί τότε θα βρίσκεται στην αποστολή και θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος. 

Οσον αφορά το φιλικό κρας τεστ απέναντι στον ΠΑΟΚ (Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00) που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο ΟΑΚΑ αλλά εξαιτίας του προβλήματος με τον χλοοτάπητα του γηπέδου και του κλεισίματός του λόγω επιδιόρθωσης του αγωνιστικού χώρου, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει αλλαγή έδρας. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν με τα γήπεδα της Καλλιθέας και της Ριζούπολης να έχουν πέσει στο τραπέζι. 

Το πλέον πιθανό ενδεχόμενο πάντως είναι να διεξαχθεί το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης. 

www.sdna.gr
Νεότερη Παλαιότερη