«Βλέπουν» τον Ενσικουλού Λαμία και Απόλλων Σμύρνης


Ο φευγάτος απ΄τον Ατρόμητο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός «παίζει» να αλλάξει σουπερλιγκάτη φανέλα και να συνεχίσει (αμετάθετος) στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί ο Κλαρκ Ενσικουλού να μην συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου στο Πήλιο και να μην συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει απ΄το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο (62 συμμετοχές – 8 γκολ) και έπαιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πλατανιά (30 συμμετοχές – 5 γκολ) τη σεζόν 2017-18, βρίσκεται στα υπόψιν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – της Λαμίας και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως η ομάδα της Φθιώτιδας είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του το καλοκαίρι του ΄18, ωστόσο τότε ο Ατρόμητος βγήκε νικητής στην κούρσα της μεταγραφής του.

Όσο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»;

Σε περίπτωση ανόδου στη Super League (κι έχοντας κάνει το πρώτο βήμα στο πρώτο αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη) ο Ενσικουλού θα απασχολήσει πιο...ζεστά τους «κυανόλευκους».

www.sdna.gr
Νεότερη Παλαιότερη