-->

Νέος βανδαλισμός στην Παναγία μας - Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στη σημαία της Μεγαλόχαρης - Οργή και θλίψη στην τοπική κοινωνία για το γεγονός ότι παραμένει ένα «ξέφραγο αμπέλι»!




Οργή και θλίψη προκαλεί μια ακόμη αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη  που είδε σήμερα «το φως της δημοσιότητας» και αναστάτωσε την τοπική μας κοινωνία!  Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στη σημαία της Μεγαλόχαρης, που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο της χιλιόχρονης εκκλησιάς μας, φανερώνοντας το μέγεθος της παρακμής που δυστυχώς έχει ακουμπήσει και την τοπική μας κοινωνία.


«Ποιοι και γιατί το έκαναν»; αναρωτιούνται από το πρωί οι εκκλησιαστικοί επίτροποι που μας έκαναν γνωστό το θέμα, ενώ σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον π. Χαράλαμπο, το μόνο που είχε να μας σχολιάσει είναι πως «μ` αυτή τους την πράξη, οι βάνδαλοι, προσβάλουν και την πατρίδα μας και την πίστη μας».


Έρευνες για το περιστατικό πραγματοποιεί το Α.Τ. Ορχομενού. 


ΤοORCHOMENOS PRESS- με αφορμή το σημερινό, καταδικαστέο περιστατικό - θυμίζει προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πως η «Παναγία η Σκριπού», το στολίδι του 9ου  αιώνα μ.Χ , με τις περίφημες επιγραφές που κοσμούν τους εξωτερικούς της τοίχους και αποτελούν πόλο έλξης και μελέτης για όλο τον κόσμο, 
είναι στην ουσία ένα «ξέφραγο αμπέλι»!


Βορά σε οποιονδήποτε επιθυμεί 
να την καταστρέψει ή να την βανδαλίσει!!!


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/318Fa8j
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->