Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 13χρονη από 17χρονες στη Λαμία - Προηγήθηκαν υποτιμητικά σχόλεια στο Facebook


Μια απίστευτης αγριότητας επίθεση δέχθηκε ενα 17χρονο κορίτσι στην Λαμία από τα χέρια μάλιστα συνομηλίκων της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας 3 κορίτσια πλησίασαν την 17χρονη σε πάρκο της πόλης και άρχισαν να χτυπούν για περισσότερα από 15 λεπτά.

Στο πάρκο αυτό σε μια γειτονιά της Λαμίας το βράδυ της Τρίτης μια παρέα 17χρονων κοριτσιών εκδήλωσε τον βίαιο χαρακτήρα τους. Για πάνω από 15 λεπτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, κτυπούσαν μια 13χρονη.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι φωτογραφίες με τα κτυπήματα στο πρόσωπο και το κολάρο στο λαιμό αποκαλύπτουν την αγριότητα της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες του επεισοδίου φέρεται ότι είχαν προηγηθεί υποτιμητικές αναφορές και μπουλινγκ μέσω facebook αλλά και σε συναντήσεις των νεαρών κοριτσιών.






Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι 17χρονες, μια Ελληνίδα, μια ομογενής από την Αλβανία και μια κοπέλα από τη Ρουμανία είχαν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε υποτιμητικά σχόλια σε βάρος της 13χρονης για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της.

Το βράδυ εκείνο η 13χρονη φέρεται να ζήτησε από μια από τις 17χρονες εξηγήσεις για τα υποτιμητικά σχόλια και τότε δέχθηκε επίθεση και από τα τρία κορίτσια.

Αρχικά φάνηκε ότι υπήρχε διάθεση συμβιβασμού όμως ακολούθως η οικογένεια της 13χρονης προχώρησε σε μηνύσεις.

«Με το ένα κορίτσι είχε διαφωνία. Το κορίτσι αυτό επί μια εβδομάδα απειλούσε την αδελφή μου ότι θα τη βρει με τις φίλες της και θα τη χτυπήσουν, όμως δεν έδινε σημασία… Η αδελφή μου τη ρώτησε γιατί πας και λες κουβέντες για εμένα και αυτή άρχισε να την χτυπάει στο πρόσωπο με χαστούκια»

Συλλήψεις και μηνύσεις

Και οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν κατηγορούμενες για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για μια επίθεση με συνεχή χτυπήματα που κράτησε σχεδόν ένα ολόκληρο τέταρτο.

«Βρήκα την αδελφή μου. Είχε αίματα στο πρόσωπο, είχε δαγκωματιές, τα ούλα της είχαν αίμα».

Δυο από τις 17χρονες κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος της 13χρονης για ψευδή καταμήνυση, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης...

www.megatv.com
Νεότερη Παλαιότερη