Κορονοϊός Ελλάδα: Στην εντατική ο 25χρονος που νόσησε στην Τήνο, κρίσιμη η κατάστασή του

eurokinissi

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση του 25χρονου που μεταφέρθηκε το Σάββατο με αεροδιακομιδή από την Τήνο στην Αθήνα, έχοντας διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Σύμφωνα με το Open, o νεαρός παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας, ενώ  η αναπνευστική του λειτουργία είναι ελαφρώς βελτιωμένη.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την Τήνο στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα και έντονη αδιαθεσία. Στη Σύρο υποβλήθηκε σε τεστ, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, διασωληνώθηκε και μέσα στην ειδική κάψουλα διακομίσθηκε με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Μάλιστα, ο 25χρονος είχε υποβληθεί σε δύο τεστ Covid-19 στην Τήνο, αλλά είχαν βγει αρνητικά.

Οι γιατροί, τονίζουν πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, θέλοντας να καταδείξουν τη σοβαρότητα του ιού. Οο 25χρονος βρέθηκε διασωληνωμένος μέσα σε πέντε ημέρες από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα.



via Ειδησεις https://ift.tt/36dD6iC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη