-->

Διασωληνώθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, αρνητικό το τεστ κορονοϊού

news4health.gr

Ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου εξέδωσε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, καθηγητής Γεώργιος Χαλκιαδάκης.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθηγητή Γεώργιο Χαλκιαδάκη, ο κ. Ειρηναίος διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό , χωρίς όμως ανταπόκριση και γι' αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε.

Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό.

Πηγή:news4health.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3359K3S
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->