Δ. Χαρίτου: Τιμούμε τα θύματα των διωγμών που υπέστη ο ελληνισμός στη Μικρά Ασία

Δ. Χαρίτου: Τιμούμε τα θύματα των διωγμών που υπέστη ο ελληνισμός στη Μικρά Ασία

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση μνήμης και κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο της Κομοτηνής για τα θύματα και τις διώξεις που υπέστη ο ελληνισμός της Μικράς Ασίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Χαρίτου σημείωσε:
«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και περισυλλογής. Τιμούμε με πολύ μεγάλο σεβασμό τα θύματα των διωγμών που υπέστη ο ελληνισμός στη Μικρά Ασία, χωρίς όμως αισθήματα ρεβανσισμού και μισαλλοδοξίας.
Ως χώρα και ως λαός εργαζόμαστε σταθερά για την ειρήνη, τη συνεργασία, τη φιλία και την ασφάλεια στην περιοχή. Είμαστε όμως ανυποχώρητοι απέναντι στην αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, απέναντι στις προκλήσεις και την επιθετικότητα εκ μέρους της γείτονας. Είμαι βέβαιος πως αν πορευτούμε με σύμπνοια και σύνεση δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία απειλή.»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35NEmIW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη