Απεβίωσε η σύζυγος του δημάρχου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Απεβίωσε η σύζυγος του δημάρχου Ζαγοράς- Μουρεσίου

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 66 ετών η σύζυγος του Δημάρχου Ζαγοράς- Μουρεσίου, Παναγιώτη Κουτσάφτη, Βίκυ Ψαλτίδου, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και αγάπη για τα παιδιά.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δήμαρχος μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας τη σύζυγό του. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της εκτός από το σύζυγό της, τον γιο τους. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 5:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς.

"Σε κλίμα οδύνης, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα τον άνθρωπό μας, την Βίκυ μας. Σύζυγο και μητέρα, με ατέλειωτο δόσιμο σε όλους, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο θέατρο, στα παιδιά. Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν. Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας".

www.ert.gr

via ert.gr https://ift.tt/3bj9j8o
Από το Blogger.