Τσακωμός Σκυλακάκη - Τσακαλώτου με «μπηχτή» για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Τσακωμός Σκυλακάκη - Τσακαλώτου με «μπηχτή» για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονο διάλογο με... ειρωνείες είχαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης στη Βουλή. Άναψαν τα αίματα και ανάμεσα σε Βούλτεψη - Παπανάτσιου.

Το θερμόμετρο ανέβηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νέου νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ που περιλαμβάνει μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες από τον Ιανό. Η αναφορά στις ΜΕΘ επί ΣΥΡΙΖΑ από τον Θεόδωρο Σκυλακάκη προκάλεσε την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος:

Σκυλακάκης: Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε μισές ΜΕΘ από τον ευρωπαϊκο Μ.Ο και μια ανοχύρωτη υγεία.

Τσακαλώτος: Πόσες ήταν μέχρι το 2015; Πόσο αυξήσαμε το ποσοστό του προϋπολογισμού για την υγεία; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι να τα λες αυτά;

Σκυλακάκης: Βλέπω ότι τα εσωκομματικά αλλάζουν την αγωγή του ανθρώπου!

Τσακαλώτος: Μην λες εξυπνάδες. Εξυπνάδες αλλού...

Σκυλακάκης: Το πόσες ΜΕΘ παραδώσατε και πόσες έχουμε τώρα είναι γνωστά στον ελληνικό λαό.

Ένταση και μεταξύ Βούλτεψη - Παπανάτσιου

Λίγο νωρίτερα η Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στη διάταξη που προαναγγέλλει νέα καμπάνια ενημέρωσης από τα ΜΜΕ είχε πει: «Η εκστρατεία ενημέρωσης είχε πάει πολύ καλά και θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξει και δεύτερη. Γνωρίζω ότι υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το θέμα, αλλά σημασία έχει η ενημέρωση. Τα πρώτα σποτάκια είχαν επηρεάσει το κόσμο σχετικά με το θέμα και την ατομική του ευθύνη».

Το σχόλιο της βουλευτού του ΝΔ προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Παπανάτσιου που είπε: «Πάλι έχουμε μια εν λευκώ διαδικασία, με απευθείας ανάθεση, χωρίς διαφάνεια, χωρίς διαγωνισμούς, χωρίς κοστολόγιο από το λογιστήριο του κράτους, μια νέα λίστα Πέτσα! Η αυταρέσκειά σας έχει θολώσει την πρακτική σας. Η κοινωνία σας έδωσε τον χρόνο να προετοιμαστείτε και εσείς εκλάβατε την συναίνεση ως πράσινο φως για θέσπιση σκανδαλωδών διατάξεων. Σας καλούμε να αποσύρετε αυτές τις διατάξεις. Τέρμα με τις λίστες Πέτσα, το Σκόλιλ Ελικίκου και τις μάσκες αλεξίπτωτα».via Ειδησεις https://ift.tt/3kLfSnT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.