Αγκάλιαζαν γυναίκες σε Ημαθία και Πιερία και τους έκλεβαν τα κοσμήματα

Αγκάλιαζαν γυναίκες σε Ημαθία και Πιερία και τους έκλεβαν τα κοσμήματα

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, εξιχνίασαν δύο κλοπές, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, σε Ημαθία και Πιερία.

Δύο ημεδαπές, αγκάλιαζαν ηλικιωμένες γυναίκες με το πρόσχημα της δήθεν γνωριμίας και αφαιρούσαν τα κοσμήματα που φορούσαν στον λαιμό τους.

Με αφορμή τα δύο αυτά περιστατικά, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας συμβουλεύει ιδιαίτερα τους  ηλικιωμένους να μην πείθονται εύκολα από άτομα, τα οποία τους «πλησιάζουν» ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων.
Να μην ανοίγουν την πόρτα τους σε άγνωστα άτομα, να προσέχουν τα  προσωπικά τους αντικείμενα και να ενημερώνουν πάντα  τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης ή κλοπής σε βάρος τους.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2HAIbHn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη