Με την Ορχομένια σοπράνο κα Μάτα Κατσούλη συναντιέται καλλιτεχνικά ο συνθέτης κ. Δημήτρης Μαραμής

 


«Δημιουργία σε μια σκοτεινή περίοδο. Σήμερα, άλλη μία πρόβα με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές του 8tetto και τη βοήθεια της εξαιρετικής Μάτας Κατσούλη.»γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο ταλαντούχος δημιουργός, συνθέτης και μουσικός κ. Δημήτρης Μαραμής, πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από τον επιτυχημένο κύκλο του Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον  Ύδωρ».

Στιγμιότυπο από τις χθεσινές πρόβες τους, μας αποκάλυψε μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη, καθώς η συνεργασία του με την Ορχομένια σοπράνο κα Μάτα Κατσούλη, κόρη του αείμνηστου πρωτοψάλτη Κώστα Κατσούλη και της Ελένης Τσαμπά, αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή είδηση!   

Δύο ταλαντούχοι νέοι Στερεοελλαδίτες, δύο πρόσωπα που είμαστε βέβαιοι ότι θα μας παρουσιάσουν μια άρτια μουσική παραγωγή. Θα επανέλθουμε…



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/3kzBXWo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη