Κώστας Αναγνωστόπουλος: "Να ανθίσει ξανά το βόλεϊ στην πόλη μας"


Ένας από τους πλέον καταξιωμένους νεαρούς προπονητές, ένα αληθινό διαμάντι για την πόλη μας και τη διαφήμιση της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται μαζί μας, καλεσμένος στο kaliterilamia.gr.

kaliterilamia.gr: Κώστα καλησπέρα, το καλοκαίρι τελειώνει και είσαι εδώ στην πατρίδα σου τη Λαμία ετοιμάζοντας βαλίτσες για νέους προορισμούς, πως ήταν η πρώτη σου χρόνια πέρυσι στη Volleyleague στη Θεσσαλονίκη;

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Καλησπέρα και πολλά συγχαρητήρια στο site σας, το οποίο προβάλει σε όλη την Ελλάδα την πόλη μας.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση, με προλάβατε λίγο πριν φύγω για Αθήνα.

Ήταν ένα πρωτάθλημα 3 ταχυτήτων, ξεχώριζαν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ , αλλά λόγω της διακοπής κερδισμένος βγήκε ο Παναθηναϊκός.

Η λίγκα βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο, η επιθυμία ξένων προπονητών και αθλητών να έρθουν στη χώρα μας είναι καλό σημάδι.

Προσωπικά σαν βοηθός έκανα προπόνηση σε μεγάλα ονόματα όπως ο Σμαραγδής και ο Αρμενακης. Mου ήταν ευχάριστη γενικά χρόνια.



kaliterilamia.gr: Ακούσαμε για Ελβετία, ότι φεύγεις για Ευρώπη. Τελικά τι έγινε και δεν υπέγραψες; Θα ήσουν ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα δούλευε στην Ελβετία και φυσικά μια τεράστια μεταγραφή

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ναι η αλήθεια είναι ότι συμφώνησα με τον πρόεδρο και την ομάδα της Λουκέρνης στα περισσότερα.

Στην Ελβετία θέλεις πολύ ισχυρό συμβόλαιο και φυσικά δεν ρίσκαρα και λόγω της κατάστασης της πανδημίας.

Είναι πράγματι μια κατάσταση που με ανησυχεί αρκετά.

Κατά τα αλλά νομίζω ότι μια τέτοια πρόταση μου άξιζε και θα έρθουν και άλλες στο μέλλον.

Υπομονή και δουλειά ,όπως όλοι όσοι φτάσανε σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συνεχίζουμε.



kaliterilamia.gr: Πως βλέπεις τον αθλητισμό στην πόλη; Θα αναγεννηθεί; Υπάρχουν οι υποδομές;

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Σαν υπεύθυνος της ανάπτυξης στην περιοχή θεωρώ πως χρειάζεται διάθεση και προσφορά κάτι το όπιο κάνω 10 χρόνια στην πόλη μου.

Υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι κάνουν φιλότιμη προσπάθεια, αλλά απαιτείται οργάνωση και άνοδος σε level...

kaliterilamia.gr: Οπότε τη νέα χρονιά Αθήνα...

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Είστε καλεσμένοι στην Αθήνα και φυσικά θα έχετε πρόσκληση σε αγώνες υψηλού επιπέδου.



kaliterilamia.gr: Καλή επιτυχία Κώστα στη νέα επαγγελματική πορεία σου και η πόλη σου να ξέρεις ότι πάντα σε στηρίζει και σε έχει ψηλά.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμιώτης τεχνικός Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος έχει προσφέρει της υπηρεσίες του σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.





Νεότερη Παλαιότερη