Φλώρινα : Βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας

Φλώρινα : Βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας
Με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» επιχειρηματίας της Φλώρινας έχει προχωρήσει στη συγκέντρωση  τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα, μέχρι σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 2 μετά το μεσημέρι.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του θα υπάρχει κουμπαράς στο κατάστημα για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους πληγέντες της περιοχής της Καρδίτσας.
Επισημαίνει δε ακόμα ότι «Μπορείτε να φέρετε και τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και το κατάστημα θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καρδίτσας. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά προϊόντων για τους πληγέντες.
Σ 'αυτές τις δύσκολες ώρες ας βοηθήσουμε όλοι αυτούς τους  ανθρώπους που μέσα σε μια μέρα χάσανε ολη την καθημερινότητα τους».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/302lJ0f
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη