«Ο Μέσι συμφώνησε με το City Football Group για πέντε χρόνια»

Δημοσιεύματα στην Αγγλία φέρουν τον Λιονέλ Μέσι να έχει συμφωνήσει με το «City Football Group», που είναι οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι και άλλων ομάδων, για πέντε χρόνια αντί 700 εκατ. ευρώ, μία συμφωνία που θα τον στείλει και στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Record», ο Αργεντινός σταρ ήρθε σε συμφωνία πέντε ετών με το «City Football Group», το οποίο έχει στην κατοχή του περίπου εννέα ποδοσφαιρικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα τελευταία δύο της συμφωνίας ο Μέσι θα αγωνιστεί σε μία άλλη ομάδα που ανήκει στο συγκεκριμένο γκρουπ, που είναι η Νιου Γιουρκ Σίτι FC, στην οποία θα κλείσει την καριέρα του.
Αρχικά η πρόταση που έγινε στον Λιονέλ Μέσι, πέρα από χρήματα είχε και ποσοστό μετοχών της εταιρείας, αλλά τελικά ο Αργεντινός προτίμησε τα χρήματα. Με βάση τη συμφωνία ο Μέσι θα κερδίζει 16.025 ευρώ την ώρα. Βέβαια το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν συμφωνεί με μία ομάδα, αλλά με μία εταιρεία που έχει στην κατοχή της αρκετές ομάδες.


via Press24.gr https://ift.tt/2F2XA23
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη