Αλ. Τσίπρας: «Απολύτως ρεαλιστικά και επιβεβλημένα τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Αλ. Τσίπρας: «Απολύτως ρεαλιστικά και επιβεβλημένα τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

«Σήμερα η κυβέρνηση δεν είναι αναγκασμένη να τηρεί κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας γιατί στην Ευρώπη ισχύει η ρήτρα διαφυγής. Εμείς δεν προτείνουμε πράγματα έξω από τη σφαίρα της λογικής. Είναι απολύτως κοστολογημένα τα μέτρα που προτείνουμε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνέντρυξη τύπου που παραχώρησ στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

«Ο χαρακτηρισμός της πολιτικής απάτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στοιχειοθετείται, από την πολιτική του» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση και εξήγησε: «δεν είναι μόνο η Συμφωνία Πρεσπών. Στο οικονομικό πεδίο, έταξε προεκλογικά ανάπτυξη και περισσότερες δουλειές και πριν έλθει η πανδημία, από το πρώτο τρίμηνο του 2020 είχαμε ύφεση. Και στην πανδημία λέει ότι έχει δώσει 24 δισ ευρώ και έχει δώσει μόνο 4,6 δισ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους».

Ρεπορτάζ Γ. Λοτσοπούλου 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2RLhGka
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη