21 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών

21 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών

Τελέστηκε το μεσημέρι στα Τέμπη το μνημόσυνο στον τόπο του μνημείου των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ που πριν από 21 χρόνια είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας από την Αθήνα και τον αγώνα της ομάδας τους εναντίον του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος στην περιοχή παρέστη ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Καρυπίδης και ο ποδοσφαιριστής Χοσέ Κρέσπο, ενώ από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αντιπρόεδροι Κυριάκος Κυριάκος και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Παρέστησαν ακόμα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και σκάουτερ του ΠΑΟΚ Γιώργος Κωστίκος όπως επίσης και ο Αντελίνο Βιειρίνια.

Η «μαύρη» επέτειος που είχε ως αποτέλεσμα έξι φίλοι του ΠΑΟΚ να χάσουν τη ζωή τους, δεν ξεχνιέται από τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία κάθε χρόνο τιμά τη μνήμη τους. «21 χρόνια τώρα, εσείς μας οδηγείτε… » ήταν η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media.

Τα ονόματα των θυμάτων της μοιραίας εκείνης νύχτας:

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, 20 ετών

Δημήτριος Ανδρεαδάκης, 25 ετών

Χριστίνα Τζιόβα, 18 ετών

Αναστάσιος Θέμελης, 19 ετών

Γεώργιος Γκανάτσιος, 21 ετών

Κυριάκος Λαζαρίδης, 17 ετών

 

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3cUrBOg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη