Τραγωδία στο Πέραμα: Μπροστά στα μάτια του πατέρα το δυστύχημα με τα δύο αδέρφια της ΔΙΑΣ

EUROKINISSI

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Πέραμα, με πρωταγωνιστές δύο αδέλφια αστυνομικούς, μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ. Το όπλο του ενός -ηλικίας 21 ετών- εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον αδερφό του στο κεφάλι και να του κόψει το νήμα της ζωής σε ηλικία 25 ετών.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (25/10), καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο, παρά τις προσπάθειές τους. Ο 21χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ έρευνες για το συμβάν διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο ανταποκριτής μας στην Ηλεία, patrisnews.com, το θύμα ήταν εξαρχής εγκεφαλικά νεκρό, ενώ όλα αυτά φαίνεται πως έγιναν μπροστά στα μάτια του πατέρα τους.

Πληροφορίες που επικαλείται το Μέσο αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια περιεργάζονταν ένα καινούργιο ιδιωτικό όπλο, που φέρεται να είχε αγοράσει προ ημερών ο 21χρονος, ενώ κάποιες άλλες λένε ότι καθάριζαν τα υπηρεσιακά τους όπλα.

Κάποια στιγμή και χωρίς να έχει καταλάβει ο 21χρονος ότι είχε παραμείνει μέσα σφαίρα, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο αδελφό του, προκαλώντας σοκ στον ίδιο και τον πατέρα του.

Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όπως και την μικρή κοινωνία του Μαζαρακίου στην Πηνεία (από το οποίο κατάγονται τα δύο αδέλφια), που από χθες τα ξημερώματα -οπότε και έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν- έχει «βυθίσει» στο πένθος τους κατοίκους.



via Ειδησεις https://ift.tt/3mqQtkj

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη