Κορονοϊός: Παράταση των μέτρων ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Κορονοϊός: Παράταση των μέτρων ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Την ανάγκη για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού επεσήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της Covid-19 στη χώρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως το δεύτερο κύμα του ιού είναι σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο ενώ ενημέρωσε πως την τελευταία εβδομάδα υπάρχει σταθεροποίηση στον αριθμό των κρουσμάτων τα οποία καταγράφονται κάθε μέρα.

«Μέσα από την καθημερινότητα βλέπουμε πόσο μεταδοτικός είναι ο κορονοϊός. Ο αριθμός των ασθενών που χρειάζονται διασωλήνωση αυξάνεται», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και απέυθυνε έκκληση για τήρηση μέτρων στους οίκους ευγηρίας και στους κατοίκους της Πέλλας, όπου εντοπίστηκαν 115 κρούσματα σε κονσεσβοποιία.

Παράταση των μέτρων μέχρι 12 Οκτωβρίου

«Ακούω συνεχώς το ερώτημα αν θα πάρουμε νέα μέτρα, αλλά το σημαντικό είναι να τηρήσουμε τα ήδη επιβληθέντα. Η τήρηση των μέτρων δεν είναι καταναγκασμός. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και να προφυλασσόμαστε. Άλλος τρόπος αντιμετώπισης δεν υπάρχει κι έρχεται χειμώνας που τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα», τόνισε

«Η παρούσα κατάσταση απαιτεί αυξημένη επαγρύπνηση» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε την παράταση των ισχυόντων μέτρων μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.



via Ειδησεις https://ift.tt/33nU9wo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη