Παγώνη: Δε βλέπω να κάνουμε ρεβεγιόν με παρέα, κανείς δε ξέρει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων

Παγώνη: Δε βλέπω να κάνουμε ρεβεγιόν με παρέα, κανείς δε ξέρει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων

Για τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά Ματίνα Παγώνη, το πρωί της Πέμπτης στο Open. «Δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων».

Με αφορμή το περιστατικό μεταφοράς του 4χρονου παιδιού που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, από την Πάτρα στο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, η κα Παγώνη αναφέρθηκε στις πτέρυγες ΜΕΘ της Αθήνας που μπορούν να νοσηλευτούν τα παιδιά αν νοσήσουν.

«Πρόκειται για μικρό παιδάκι, οι συνάδελφοι μάλλον έκριναν πως το Παίδων έχει μεγαλύτερη εμπειρία καθώς έχουν νοσηλευτεί εκεί και άλλα παιδιά με covid-19. Και τα μικρά παιδιά δεν είναι αλώβητα, έχουν προβλήματα έστω αν τα συμπτώματα στην αρχή είναι απλά».

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά δήλωσε: «Ρεβεγιόν δεν βλέπω να κάνουμε με παρέα». Παράλληλα, εξήγησε πως μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας.

Τέλος, εξέφρασε εξέφρασε την ελπίδα της να μην αυξηθούν περαιτέρω τα κρούσματα και τόνισε: «Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί».



via Ειδησεις https://ift.tt/2SYamm1

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη