Θετικός στον κορονοϊό γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

pexels

Ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό μέσα από το προφίλ του στο facebook και περιέγραψε τα συμπτώματά του.

"Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό.
-Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου.

-Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.
-Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορωνοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση". έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και αδελφός του Κώστα Δόξα!



via Ειδησεις https://ift.tt/36q6vpP

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη