Σαρακιώτης: Μην μας κουνάει το δάχτυλο η ΝΔ για την ΛΑΡΚΟ, ας ρωτήσει τα στελέχη της και τον κ. Σκρέκα για το ποιος την χρεοκόπησε

Ο Ιωάννης Σαρακιώτης που εκλέγεται στη Φθιώτιδα είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πριν λίγο απέσπασε τα χειροκροτήματα των συναδέλφων από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν αναφέρθηκε στη ΛΑΡΚΟ, από το βήμα της Βουλής.

«Εξεπλάγην για το πλούσιο λεξιλόγιο των βουλευτών της ΝΔ με το οποίο περιέγραφαν την κατάσταση για τη ΛΑΡΚΟ: «τραγική», «βουτηγμένη στα χρέη», «κατάντημα». Αναρωτιέμαι, αιτία δεν έχει αυτή η κατάσταση; Ονοματεπώνυμο δεν έχει αυτή η κατάσταση; Προτού ανέβετε συνάδελφοι σε αυτό το βήμα, ρωτήστε να μάθετε ποιοι οδήγησαν την εταιρεία σε αυτή την κατάσταση. Και αν θέλετε πάτε μέχρι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και βρείτε τον υφυπουργό σας, τον κ. Σκρέκα που ο πατέρας του είχε διοριστεί πριν από 12 χρόνια στη ΛΑΡΚΟ και έπαιρνε μόλις 9.000 ευρώ, να ζήσει, για τη ψυχή της μάνας του! Και διόρισε και όλη την οικογένεια του κ. Σκρέκα στη ΛΑΡΚΟ, και έρχεστε εδώ να μας πείτε ποιος χρεοκόπησε τη ΛΑΡΚΟ; Ρωτήστε τα στελέχη σας για το hedging του 2006 με το 2010 που η εταιρεία είχε απώλεια εσόδων μισό δισ. ευρώ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναπληρωτής τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας, απευθυνόμενος στη ΝΔ και συνέχισε: «Στελέχη σας τα έκαναν όλα αυτά. Και έρχεστε εδώ και μας κουνάτε και το δάχτυλο και μας λέτε ‘ποιος χρεοκόπησε τη ΛΑΡΚΟ'».

www.real.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη