Κορονοϊός: «Ληθαργικός» ο Τραμπ, εμφανίζει «ήπια συμπτώματα»

Κορονοϊός: «Ληθαργικός» ο Τραμπ, εμφανίζει «ήπια συμπτώματα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε με κορονοϊό, αφότου νόσησε με Covid-19 μία από τις στενότερους συνεργάτες του, η Hope Hicks.

Η ασθένεια του Τραμπ ήρθε μερικές μόνο εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου και εκφράζονται ανοιχτά πια φόβοι για την πορεία της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times» για την κατάσταση της υγείας του προέδρου, ο Τραμπ εμφανίζει «ήπια συμπτώματα» της νόσου και οι NYT τον αναφέρουν ως «ληθαργικό». Υπνηλία σύμφωνα με τους «Times» είχε και στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Νιου Τζέρσεϊ που παραβρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι New York Times, τα συμπτώματα του προέδρου των ΗΠΑ είναι, για την ώρα, παρόμοια με εκείνα της κοινής γρίπης. Την Τετάρτη το βράδυ, επιστρέφοντας με το Air Force One από προεκλογική συγκέντρωση στη Μινεσότα, ο Τραμπ αποκοιμήθηκε στην πτήση.

Το Bloomberg σημειώνει ότι η ηλικία του, το γεγονός ότι είναι υπέρβαρος και η απροσδιόριστη συνολική κατάσταση της υγείας του περιπλέκουν τα πράγματα και τον τοποθετούν στην ομάδα υψηλού κινδύνου των ηλικιωμένων ατόμων.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως το σημερινό του πρόγραμμα ακυρώθηκε, την ίδια ώρα που κυβερνητικοί αξιωματούχοι συζητούν ήδη ένα σχέδιο θεραπείας για τον πλανητάρχη.



via Ειδησεις https://ift.tt/33n805X
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη