Δήλωση συμπαράστασης της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στους πληγέντες από την θεομηνία που προκάλεσε ο Ιανός στη Φθιώτιδα και αίτημα για άμεσες ενέργειες αποκατάστασης


Δήλωση συμπαράστασης της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στους πληγέντες από την θεομηνία που προκάλεσε ο Ιανός στη Φθιώτιδα και αίτημα για άμεσες ενέργειες αποκατάστασης.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στη Λαμία, συζητήθηκε το θέμα της θεομηνίας που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» σε περιοχές της Φθιώτιδας.

Τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (κ. Νίκος Σουλιώτης, Δήμαρχος Καρπενησίου – Πρόεδρος, κ. Γιώργος Ψαθάς, Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων – Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Κοντζιάς, Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού – Γραμματέας, κ. Σωτήρης Κουτσοβέλης, Δημ. Σύμβουλος Δ. Λαμιέων – Μέλος και κ. Γιάννης Ρούλιας, Δημ. Σύμβουλος Δ. Λαμιέων – Μέλος) εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς τους πληγέντες και ζήτησαν την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για την αποκατάσταση των ζημιών, την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει για τους κατοίκους των περιοχών και την άμεση καταβολή των σχετικών αποζημιώσεων.

Ο κ. Σουλιώτης τόνισε: «Η Φθιώτιδα και κυρίως οι Δήμοι Λαμιέων, Δομοκού και Μακρακώμης δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα από τον “Ιανό”. Κυβέρνηση και Περιφέρεια πρέπει να δράσουν άμεσα και ταχύτατα. Εμείς ως Δήμοι και ως Π.Ε.Δ. / ΣΕ , θα είμαστε δίπλα στους πολίτες που επλήγησαν με όλες μας τις δυνάμεις».

Νεότερη Παλαιότερη