Ιδού η τροπολογία για τις 300 προσλήψεις γιατρών - Ενισχύεται το ΕΣΥ

INTIME

Μια σειρά διατάξεων, που στόχο έχουν την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και των δημόσιων νοσοκομείων ειδοκότερα, κατέθεσε απόψε το Υπουργείο Υγείας.

Τροπολογία με την οποια υλοποιούνται 300 προσλήψεις μονίμων ιατρών ΜΕΘ κατέθεσε το Υπουργείο Υγείας, όπως έγραψε το News4Health. Η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα αναστολής της διαδικασίας συνταξιοδότητης ιατρών για 6 μήνες, αλλά και τη διάθεση χώρων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

«Η τροπολογία προβλέπει άμεση πρόσληψη 300 μονίμων γιατρών στις ΜΕΘ», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας. Όπως συμπλήρωσε, «οι 200 είναι αυτοί των οποίων οι διαδικασίες ούτως ή άλλως τρέχουν και ολοκληρώνονται αυτές οι μέρες και οι υπόλοιποι 100 είναι επιλαχόντες». Μάλιστα, όλοι θα περάσουν με άμεσες διαδικασίες από Δευτέρα στο ΕΣΥ!

Δείτε τις διατάξεις της τροπολογίας στο News4health.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3l5AVlM

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη