Συναγερμός στον δήμο Λαγκάδα: Θετικοί 4 αντιδήμαρχοι και 14 δημοτικοί υπάλληλοι

Συναγερμός στον δήμο Λαγκάδα: Θετικοί 4 αντιδήμαρχοι και 14 δημοτικοί υπάλληλοι

Πλήθος κρουσμάτων κορονοϊού έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες στο δημαρχείο Λαγκαδά. Θετικοί βρέθηκαν οι τέσσερις από τους επτά αντιδημάρχους, όπως και 14 δημοτικοί υπάλληλοι.

Ένας από τους αντιδημάρχους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης. Επίσης, από την Covid-19 έχουν νοσήσει ακόμη δύο συνεργάτες του δημάρχου. Την ίδια ώρα, χθες, 160 εργαζόμενοι του δήμου υποβλήθηκαν σε τεστ.

Εννέα από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει γνωστά ακόμη πέντε κρούσματα της νόσου μεταξύ των εργαζομένων του δήμου Λαγκαδά.

«Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους εργαζόμενους του δήμου. Για το λόγο αυτό και υποβάλαμε το προσωπικό σε προληπτικά τεστ. Αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχει φόβος αν επεκταθούν τα κρούσματα να μην μπορούν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της κοινωνικής πρόνοιας και της καθαριότητας», δήλωσε στο Thestival ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης. Να σημειωθεί ότι, κλειστή παραμένει τις τελευταίες ημέρες λόγω των κρουσμάτων η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του δήμου.



via Ειδησεις https://ift.tt/3nEQn9l
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη