Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για τα νέα δεδομένα στην εργασία στη καραντίνα

Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για τα νέα δεδομένα στην εργασία στη καραντίνα

Στις 7 μ.μ. το Dnews φιλοξενεί τον γνωστό εργατολόγο Γιάννη Καρούζο, ο οποίος επιστρέφει στην «ενημέρωση της καραντίνας».

Ο κ. Καρούζος θα λύσει όλες τις απορίες που δημιουργούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι θα τεθούν σε αναστολή. Θα μιλήσει για τις άδειες ειδικού σκοπού αλλά και για την αποζημίωση ειδικού σκοπού που δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε αναστολή και η οποία θα είναι 800 ευρώ και όχι 534 ευρώ, όπως ίσχυε στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Θα εξειδικεύσει όλα τα μέτρα που έρχονται στο lockdown: αναστολές, ποσά, απολύσεις, επίδομα 800 ευρώ και πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στο facebook Live, το youtube, το dikigorosergatologos.gr και το dikaiologitika.gr στις 7 το απόγευμα.

karouzos935



via Ειδησεις https://ift.tt/35aPezP

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη